eGym

Fit in 30 minuten met de eGym!

Sinds 6 januari 2016 biedt Sportcentrum Harks een uniek trainingsconcept aan: de eGym-Cirkel.

Deze cirkelopstelling van 8 volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen.

“De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart,” zegt eigenaar Louis Manche van Sportcentrum.  “Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.”

Louis Manche vervolgt: “Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel.  Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding!”

Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Sportcentrum Harks een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. “Zeker twee derde van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen.”

Meer informatie of een afspraak maken voor een gratis proeftraining? Tel: 040-2858823

eGym